sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Petra Hammesfahr: Syysuhri

19. Petra Hammesfahr: Syysuhri

Dekkari, joka tökki alusta lähtien. Kirjassa kulkee rinnakkain kaksi tarinaa - toisessa poliisi etsii sarjamurhaajaa ja toinen kuvaa nuoren naisen traumoja. Koska tarinat eivät näytä liittyvän mitenkään toisiinsa, lukija oivaltaa heti, että murhaaja löytyy nuoren naisen tarinasta ja lähipiiristä. Itse asiassa murhaajasta vihjaillaan alusta saakka niin karkeasti, että ainakin itse arvelin, että murhaajan on pakko olla joku muu. Mutta ei.

En pitänyt kirjasta ja puoliväkisin luin sen loppuun. Henkilöt olivat ohuita, epäuskottavia ja epämiellyttäviä ja toimivat epäjohdonmukaisesti. Tarinassa ei ollut mitään jännitettä, koska murhaajan arvasi jo alussa. Muistan, että toinen lukemani Hammesfahrin dekkari olisi ollut ihan ok, mutta tämän jälkeen kyseisen kirjailijan kirjat tuskin houkuttelevat.

Arvio: 2/5

2 kommenttia:

  1. Ihmettelin, kun luin monia arvosteluja tästä ja kukaan ei ole tykännyt :o Minun mielestäni taas tosi hyvä kirja! Lukeminen on yleensä minulle erittäin vastenmielistä, mutta tämä tempaisi mukaansa :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Mä en oikein enää muista tätä kirjaa, kun luen niin paljon. Toinen Hammesfahrin kirja (Pahantekijä) oli mielestäni (muistaakseni...) paljon parempi... Kannattaa kokeilla myös sitä. :)

    VastaaPoista