torstai 30. tammikuuta 2014

Päivä 30 – Kaikkien aikojen suosikkikirjani

Pitäisikö pystyä nimeämään kaikkien aikojen suosikkikirja? En tiedä, onko se mahdollista. Jos tarkoitetaan kirjaa, joka on seurannut minua lapsuudesta saakka, minun on jälleen kerran hyvin yllätyksettömästi nimettävä L.M. Montgomeryn Pieni runotyttö.

Yritykseni olla aktiivisempi bloggaaja päättyy nyt totaaliseen kyllästymiseen. 30 päivän kirjahaaste on takana ja todellakin aion pitää taukoa blogista! Vaikka voin tunnustaa kirjoittaneeni kaikki kirjahaasteen tekstit etukäteen joululomalla, en osannut innostua siitä, että joka päivä oli "pakko" kirjautua blogiin ja julkaista jotakin. Olen kuitenkin tammikuun aikana ilahtunut suunnattomasti kaikista kommenteista blogissani. Alan vähitellen oivaltaa interaktiivisen bloggaamisen idean. Hah, olikohan jo aikakin.

Kuukauden kirjakysymykset huomasin hyvin nopeasti itseääntoistaviksi ja siten toimimattomiksi. Monipuolisempia vastauksia olisi saanut esimerkiksi ottamalla kysymyksiin mukaan kirjallisuuden lajit (suosikkidekkari, suosikkirakkaustarina, suosikkilastenkirja, suosikkikauhukirja...), eri maiden kirjallisuuden (suomalainen suosikkikirja, ruotsalainen suosikkikirja, amerikkalainen suosikkikirja...) eri vuosisatojen ja -kymmenten kirjallisuuden (suosikkikirja 1800-luvulta, suosikkikirja 80-luvulta...), miesten ja naisten kirjoittaman kirjallisuuden jne. No, nyt kuitenkin näin.

Seuraavaksi kohti helmikuuta ja kevättä. Lukemattomia kirjoja on lukematta, mahtavaa.

1 kommentti:

  1. great points altogether, you just received a brand new
    reader. What would you recommend about your submit that
    you just made some days in the past? Any sure?


    My web site; assassins creed pirates outil de piratage

    VastaaPoista