perjantai 3. joulukuuta 2010

Lisa Unger: Kauniita valheita

92. Lisa Unger: Kauniita valheita

Miksi lukea kirjoja, joista ei pidä? Jonkinlainen mysteeri kai sekin. Olen väsynyt ja haluan lukea jotain yksinkertaista, mutta tämä oli kyllä niin simppeliä soopaa, että monta kertaa alkoi ärsyttää. Nuori nainen saa tietoonsa sattumalta, että hänen koko elämänsä on ollut valhetta, ja siitä alkaa "kuuma ja yllätyksellinen" jännitysromaani. Pah.

Plussaa: En pitänyt tarinasta, koska se oli aivoton ja yksinkertainen, mutta halusin kuitenkin lukea sen loppuun. Halusin tietää, mitä tapahtuu.

Miinusta: Täysin särmätöntä viihdettä, periamerikkalaista soopaa. Täynnä kliseitä - päähenkilön elämään ilmestyy mies, jonka tarkoitus on vain saada päähenkilöltä tietoja, mutta sitten he tietenkin rakastuvat oikeasti, voi nyyhkis. En yllättynyt mistään, vaan kirja toisti moneen kertaan nähtyjä ratkaisuja. Tarina vilisee tuotemerkkejä, mikä ärsyttää myös. Paetessaan pahiksia päähenkilö tarvitsee puhelimen, pysähtyy ostamaan pienen punaisen Nokian ja siihen tutustuessaan toteaa: Luojalle kiitos Amerikasta. Mitä helvettiä???

Arvio: 1/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti